• Du er her:
 • Forside
 • Præsidiet for Lemvig Y's Menette Club 2017 - 2018

  Præsident: 

  Siri Kræmmergaard, østvangen 76, 7660 Bækmarksbro
  Tlf: 2843 9370, e-mail: smk7660(at)gmail.com

   

  Vicepræsident:

  Birthe Gøtzsche, Voldgade 20, 7620 Lemvig

  Tlf: 9782 1290- e-mail: gotzsche(at)privat.dk

   

  Pastpræsident: 

  Ingrid Bek Andersen, Klintevej 1, 7500 Holstebro

  Tlf: 9610 2556, e-mail: ibekandersen@gmail.com

   

  Skatmester:

  Karin Sørensen, Rønbjerghage 3, 7620 Lemvig

  Tlf: 9789 3048, e-mail: karin.noerskov(at)gmail.com

   

  Sekretær:

  Grete Bækgaard Thomsen, Højrisvej 1, Rom, 7620 Lemvig

  Tlf: 2144 7653- e-mail: gbt(at)pigespejder.dk

   

  Ansøgning om støtte

  Ansøgninger om støtte fra klubben sendes til præsidenten. Ansøgninger bliver behandlet på præsidiemøder ca. en gang i kvartalet.

   

   

  Gå til hjemmeside for Y's Menetter, Region Danmark her.

  Et blik ind i udvalgsarbejde med frimærker, saks, sjov og snak

  Som det ses på billedet er travle Y's Menetter i gang md at klippe frimærker. Der ser underholdende og hyggeligt ud - og mon ikke det hele ender med kaffebord og hygge, hvor både verdensordenen og små nære oplevelser bliver vendt?

  Y's Man Verner Lynggaard Dahl hædret af Lemvig Y's Menette Club

  Y's Men's Club og Y's Menette Club i Lemvig holder traditionen tro International Kirkedag sammen. I år i Nr. Nissum, hvor klubberne var samlet efter gudstjeneste.

  Præsident for Lemvig Y's Menette Club Ingrid Bek Andersen bad Verner Dahl tage sin kone Grete med frem i rampelyset. Forsamlingen og ikke mindst Verner og Grete så overraskede ud, og overraskelsen tog til, da Ingrid roste Verner for hans store arbejde og overdrog Verner et indrammet dokument som bevis på, at Verner Dahl nu er optaget i Den gyldne Bog - sammen med andre store og betydningsfulde Y's Men.

  På Verners side i Den Gyldne Bog står der:

  Verner Lynggaard Dahl har været med i Lemvig Y's Men's Club siden 1988, og har lige siden været et meget aktivt klubmedlem.

  Verner har været med i mange af klubbens udvalg, været klubpræsident flere gange og varetaget opgaven som distriktsguvernør i Distrikt Limfjord. Alle Opgaver har han passet med stor omhu og interesse.

  En af de meget store opgaver, som Verner har været foregangsmand i, er transporter af genbrugsvarer fra Lemvig Y's Men og Y's Menette klubbernes Genbrugsbutik til Cesis og Levani Y's Men's Clubber i Letland.
  Han har været drivkraften i at samle, pakke og køre turen til Letland gennem flere år. Han har med særdeles stor iver og vedholdende indsats gjort en kæmpe forskal, der har givet stor glæde og taknemmelighed i de to Y's Men's Clubber i Letland. De modtagne varer er afleveret og fordelt til skoler, plejehjem og andre, der har behov.

  Verner har været med til at styrke kammeratskabet og venskabet ved den personlige kontakt mellem Cesis Y's Men's Club og Lemvig Y's Menette Club, der er venskabsklubber.

  Verner Lynggaard Dahl har gennem alle årene på sin praktiske og tjenstvillige måde været en dygtig og afholdt klubkammerat, der med godt humør har taget mange opgaver på sig. 

  Vi mener, Verner fortjener at blive optaget i Den gyldne Bog. 

  Hædret af Lemvig Y's Menette Club, Distrikt Limfjord, Region Danmark

  Ingrid Bek Andersen, præsident 2017-2018

   

  Nyt klubår er begyndt

  Velgørenhed – til lokale spejdere, socialt arbejde og ud i verden.

  Lemvig Y’s Menette Club er godt i gang med det nye klubår.

  Vores første møde foregik i FDF huset i Lemvig, hvor Ole Margon fortalte om FDF arbejdet i Lemvig.

  Samtidig tiltrådte vores nye præsidie, som i år består af fra v. skatmester Birthe Gøtzsche, sekretær Grete Bækgaard Thomsen, vicepræsident Siri Kræmmergaard, pastpræsident Karin Nørskov Sørensen og præsident Ingrid Bek Andersen.

  I  løbet af det sidste regnskabsår uddelte klubben 153.800 kr til velgørenhed. Lokalt har vi uddelt 78.000 kr. – det har været til bl.a. spejdere, FDF, KFUM og K sommerlejre, Lemvig Velgørenhedsselskab, Lemvig Kristne Center, Tante Andante, Colin Archer Laug – her er det medlemskab for svage borgere, som så kan få sejlture på fjorden.

  I sommer har rigtig mange lokale spejdere fået tilskud til Spejdernes Lejr i Sønderborg. Sammen med Y’s Mens klubben blev der også til et telt til Tangsø KFUM spejdere, så de kunne få tag over hovedet på spejdernes lejr i Sønderborg. Ud i verden – her er det gadebørn i Afrika, SOS børnebyerne, House of Care i Cambodia og flere andre organisationer.

  Hovedindtægterne kommer fra Genbrugsbutikken i Østerbjerg, som drives i fællesskab med Y’s Mens klubben. Så en tak til alle jer der lægger vejen forbi butikken og køber lidt i ny og næ!